- Domov
- Penzión Central Park, Žilina

- Sad SNP 663/18
010 01 Žilina
Poloha na mape
Denné menu na Pondelok (25.08.2025)
- Polievka:
- Thajská kari smotanová 0,25 (7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Grilované medajlónky z bravčovej panenky, fazuľa s pancettou, americké zemiaky 11,00 € 130/400
- 2. Prírodný kurací Cordon Bleu podávaný s ryžou 10,50 € 150/400 (7)
- 3. Vyprážaný syrový duet, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka 10,50 € 150/400 (1,3,7)
- 4. Pestrý listový šalát, marinovaná hruška,kuracie plátky , vlašské orechy, cvikla 10,50 € 350 (1,8)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Cézar šalát s kuracím mäsom 11,50 € 350 (1,3,4,7)
Denné menu na Utorok (26.08.2025)
- Polievka:
- Gulášová polievka 0,25
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Hovädzie zadné varené, kôprová omáčka, viedenská knedľa 10,50 € 150/400 (1,3,7)
- 2. Bravčová panenka v slaninovej kruste s pečenými zemiakmi s rozmarínom, slivkový demiglace 11,00 € 130/400 (1,10)
- 3. Tortilla plnená trhaným vykosteným kuracím stehnom a zeleninou (paradajka, uhorka, listový šalát) dressing, hranolky 11,00 € 150/400 (1,3,7)
- 4. Šalát z čínskej kapusty s kuracím mäsom, dressing 10,50 € 350 (1,3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Cézar šalát s kuracím mäsom 11,50 € 350 (1,3,4,7)
Denné menu na Streda (27.08.2025)
- Polievka:
- Zelerový krém 0,25 (3,7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Hovädzí tokáň na červenom víne s tarhoňou 11,00 € 150/400 (1)
- 2. Černohorské kuracie medajlónky s pučenými zemiakmi, bylinkový dip 10,50 € 150/400 (1,3,7)
- 3. Hydinové rizoto so syrom, paradajkový šalát 10,50 € 350 (7)
- 4. Ryba dňa, penne cestoviny, smotana, baby špenát 11,00 € 350 (1,4,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Cézar šalát s kuracím mäsom 11,50 € 350 (1,3,4,7)
Denné menu na Štvrtok (28.08.2025)
- Polievka:
- Fazuľová polievka s údeninou 0,25
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Pomaly dusené hovädzie líčka na burgundský spôsob so zemiakovou kašou 10,50 € 150/400 (1,3,7)
- 2. Bravčový perkelt s krupicovými haluškami 10,50 € 150/350 (1,3,7)
- 3. Kuracie prsia, gorgonzolové krémové rizoto 10,50 € 150/400 (7)
- 4. Zapekané palacinky s jablkami 10,00 € 350 (1,3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Cézar šalát s kuracím mäsom 11,50 € 350 (1,3,4,7)
Denné menu na Piatok (29.08.2025)
- štátny sviatok
- výber jedál z karty
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021