- Domov
- Penzión Central Park, Žilina
- Sad SNP 663/18
010 01 Žilina - Napísať správu
Poloha na mape
Denné menu na Pondelok (24.11.2025)
- Polievka:
- Špenátová polievka 0,25 (3,7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Oravský hovädzí filet, tarhoňa, kyslá uhorka 11,00 € 150/400 (1,10)
- 2. Segedínsky bravčový guláš špeciál s domácouknedľou 11,00 € 150/400 (1,3,7)
- 3. Kurací závitok, kuriatková omáčka, ryža 10,50 € 150/400 (7)
- 4. Gratinovaná brokolica s čerstvými hubami a zemiakmi 10,50 € 350 (3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Kurací steak, nivová omáčka, grilované šampiňóny, ryža 14,00 € 150/400 (7)
Denné menu na Utorok (25.11.2025)
- Polievka:
- Francúzska polievka s mletým mäsom a cestovinou 0,25 (1)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Hovädzí filet, jemne pálivá omáčka, ryža, pečená cvikla 11,00 € 150/400
- 2. Dvojičky z krkovičky s hrachovou kašou, cibuľový chlieb 10,50 € 150/400 (1)
- 3. Grilované morčacie prsia, glazovaná baby karotka, cestovina 10,50 € 150/400 (1,7)
- 4. Bryndzové halušky so slaninkou a jarnou cibuľkou, zakysanka 10,50 € 350 (1,3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Kurací steak, nivová omáčka, grilované šampiňóny, ryža 14,00 € 150/400 (7)
Denné menu na Streda (26.11.2025)
- Polievka:
- Karfiolová polievka 0,25 (7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Obrátený hovädzí rezeň na bielom víne, zemiakové pyré 11,00 € 150/400 (1,3,7)
- 2. Grilovaná bravčová panenka, gorgonzolové krémové rizoto 11,00 € 130/400 (7)
- 3. Kurací steak s anglickou zeleninou a ryžou 10,50 € 150/400
- 4. Šalát pasta s kukuricou a grilovanými morčacími nugetami 10,50 € 350 (1,3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Kurací steak, nivová omáčka, grilované šampiňóny, ryža 14,00 € 150/400 (7)
Denné menu na Štvrtok (27.11.2025)
- Polievka:
- Paradajková polievka s bazalkovým olejom 0,25 (7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Hovädzí filet s kôprovou omáčkou podávaný so žemľovou knedľou 10,50 € 150/400 (1,3,7)
- 2. Koložvárska kapusta s varenými zemiakmi 10,50 € 150/400 (7)
- 3. Kuracie medajlónky s fazuľkou a pancettou, ryža 10,50 € 150/400
- 4. Šišky s jahodovou penou a čokoládou 10,00 € 350 (1,3,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Kurací steak, nivová omáčka, grilované šampiňóny, ryža 14,00 € 150/400 (7)
Denné menu na Piatok (28.11.2025)
- Polievka:
- Kulajda 0,25 (7)
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
- Hlavné jedlo:
- 1. Anglický roastbeef s varenými zemiakmi a pikantným dipom 11,00 € 130/400 (7)
- 2. Bravčová panenka obalená v slanine, jack daniels omáčka, ryža 11,00 € 130/400
- 3. Grilované vykostené kuracie stehno, bylinková omáčka, krupicové halušky 10,50 € 150/400 (1)
- 4. Grilovaný tuniak, zelenina Ratatouille, baby zemiaky 11,00 € 130/400 (4,7)
- Dezert: podľa dennej ponuky
- Týždenné menu:
- 1. Kurací steak, nivová omáčka, grilované šampiňóny, ryža 14,00 € 150/400 (7)
Napísať správu
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021