- Domov
- Denné menu
- Denné menu Ďalšie mestá, Zlaté Moravce - Vráble
Denné menu:
- POLIEVKA
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) Sous-vide bravčová panenka na dubákovo-smotanovej omáčke, domáce hranolky (1,7)
- 2.) Kurací rezeň v syrovo-šunkovom cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát (1,3,7)
- 3.) Krémové cuketovo-mrkvové rizoto s pečenými kuracími plátkami a parmezánovými hoblinami (7)
- 4.) Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) Konfitované kačacie prsia na šípkovej omáčke, žemľová knedľa (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - Jahodové tiramisu (1,3,7)
Denné menu:
- POLIEVKA
- Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
- HLAVNÉ JEDLÁ
- 1.) Sous-vide bravčová panenka na dubákovo-smotanovej omáčke, domáce hranolky (1,7)
- 2.) Kurací rezeň v syrovo-šunkovom cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát (1,3,7)
- 3.) Krémové cuketovo-mrkvové rizoto s pečenými kuracími plátkami a parmezánovými hoblinami (7)
- 4.) Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
- 5.) Konfitované kačacie prsia na šípkovej omáčke, žemľová knedľa (1,3,7)
- DEZERT
- NEPLATÍ PRE DONÁŠKU - Jahodové tiramisu (1,3,7)
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021