- Home
- Daily Menu
- Daily Menu Prešov, Nižná Šebastová
Daily Menu:
- Polievka:
- A: 0,33l Francúzska s koreňovou zeleninou, mäskom a cestovinou /1,3,7/
- B: 0,33l Slepačí vývar s domácimi haluškami a zeleninou /1,3,9/
- Hlavné jedlá
- 240g/200g Bravčový rezeň XXL (zemiaky podľa dennej ponuky) /1,3,7/
- 7,90 €
- + polievka
- 0,70 €
- 240g/200g Kurací rezeň XXL (zemiaky podľa dennej ponuky) /1,3,7/
- 7,90 €
- + polievka
- 0,70 €
- 0. 120g/200g Syr v trojobale alebo Hermelín v trojobale , zemiaky podľa ponuky, tatárska omáčka/1,3,7/menu
- 5,50 €
- 120g/200g Caesar šalát/ľadový šalát, kuracie mäso, krutóny, dresing//1,3,12/menu
- 5,50 €
- 1.120g/200g Bravčový rezeň na hlivách, tarhoňa /1,3,7/menu
- 5,50 €
- 2.120g/200g Kuracie po gemersky,1/2 ryža,1/2 hranolky, zeleninový šalát / 1,3,7/menu
- 5,50 €
- 3.120g/200g Hrachový prívarok, klobáska alebo volské oko ,chlieb /1,3,7/menu
- 5,50 €
- 4.120g/200g Bravčový rezeň vyprážaný, štuchané zemiaky s cibuľkou , kapustovo-mrkvový šalát /1,3,7/menu
- 5,50 €
- 5.330g Pastiersky tanier /1/2 bryndzové halušky,1/2 bryndzové pirohy / so slaninkou / 1,3,7/menu
- 5,50 €
Magazine
Read more
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021