- Domov
- Jedáleň Reška, Banská Bystrica

- Partizánska cesta 106
974 01 Banská Bystrica
Poloha na mape
Denné menu na Pondelok (30.06.2025)
- 30.6.2025
- Polievka
- Minestrone /talianska zeleninová /
- Menu I
- Kurací steak s grilovanou zeleninou, 1/2 dusená ryža
- Menu II
- Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, marhuľový kompót
- Menu III
- Bravčová detvianská nátura zo stehna, dusená ryža
- Menu IV
- Restovaná kuracia pečeň s lokšou, červená kapusta
- Menu V
- Penne ala arabiata, parmazán
Denné menu na Utorok (01.07.2025)
- 1.7.2025
- Polievka
- Zeleninová krémová
- Menu I
- Pečené kuracie stehno na kyslej kapuste, varené zemiaky
- Menu II
- Obrátený bravčový rezeň, pučené zemiaky s pažítkou
- Menu III
- Hovädzie varené, chreňová omáčka, parená knedľa 8€
- Menu IV
- Bravčové ragú na čiernom pive, dusená ryža
- Menu V
- Grecky šalát s mozzarelou / listový šalát, olivy, červená cibuľa /
Denné menu na Streda (02.07.2025)
- 2.7.2025
- Polievka
- Šošovicová kyslá
- Menu I
- Kung-pao z vykosteného kuracieho stehna, basmati ryža
- Menu II
- Vyprážaný bravčový rezeň v cestíčku, varené zemiaky s maslom
- Menu III
- Hovädzie kocky na hubách, tarhoňa 8€
- Menu IV
- Bravčové dusené na tekvicovom prívarku, 1/2 varené zemiaky
- Menu V
- Palacinky plnené tvarohom a jahodami, čokoládový posyp
Denné menu na Štvrtok (03.07.2025)
- 3.7.2025
- Polievka
- Brokolicový krém s bazalkou
- Menu I
- Kuracie plátky s barbeque omáčkou, dusená ryža
- Menu II
- Vyprážaný udený syr s hranolkami, domáca tatárska omáčka
- Menu III
- Jelení poľovnícky guláš, parená knedľa 9€
- Menu IV
- Rizoto z bravčového pleca so zeleninou a syrom, čalamáda
- Menu V
- Kapustové strapačky s opraženou slaninou
Denné menu na Piatok (04.07.2025)
- 4.7.2025
- Polievka
- Hrachová s majoránkou
- Menu I
- Kurací maďarský perkelt, cestovina
- Menu II
- Plnená paprika, paradajková omáčka, parená knedľa
- Menu III
- Bravčový stroganov zo stehna, dusená ryža
- Menu IV
- Vyprážané zeleninovo-syrové karbonátky, zemiaková kaša, kyslá uhorka
- Menu V
- Gnocchi so šampiňonmi a čerstvým špenátom, parmazán
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021