- Domov
- Denné menu
- Denné menu Prešov, Nižná Šebastová
Denné menu:
- Polievka: A: 0,33l Domáca mačanka /1,3,7/ B: 0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou /1,3,9/
- 240g/200g Bravčový rezeň XXL (zemiaky podľa dennej ponuky) /1,3,7/ 7,90 eur+ polievka 0,70eur
- 240g/200g Kurací rezeň XXL (zemiaky podľa dennej ponuky) /1,3,7/ 7,90 eur+ polievka 0,70eur
- 0. 120g/200g Syr v trojobale alebo Hermelín v trojobale , zemiaky podľa ponuky, tatárska omáčka/1,3,7/
- 5,50 €
- 120g/200g Caesar šalát/ľadový šalát, kuracie mäso, krutóny, dresing//1,3,12/
- 5,50 €
- 1.120g/200g Bravčový španielsky vtáčik plnený vajíčkom, kyslou uhorkou a klobáskou,1/2 ryža,1/2 hranolky, kapustovo-mrkvový šalát
- 5,50 €
- 2.120g/200g Kurací perkelt z prs na smotane, maslové halušky /1,3,7/ 3.120g/200g Kuracie prsia na šampiňónoch, ryža s kukuricou , cviklový šalát /1,3,7/
- 5,50 €
- 4.120g/200g Zbojnícky tanier /strapačky zemiakové s dusenou kyslou kapustou, marinovaná krkovička /1,3,7/
- 5,50 €
- 5. 330g Francúzske zemiaky plnené s klobáskou, slaninkou a vajíčkom, kyslá uhorka /1,3,7/
- 5,50 €
- K obedovému menu+ koláčik zdarma
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021