- Home
- Daily Menu
- Daily Menu Prešov, Sekčov
Daily Menu:
- Polievka Fazuľová so zeleninou 9 0,33 l
- 1,50 €
- Menu 1 Pizza Študentská 1,3,7 400 g
- 6,90 €
- s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou, paprikou a vajíčkom
- Menu 2 Chicken wrap so zeleninou (pôvod mäsa: Slovensko) 1,3,7 150/180/30 g
- 6,90 €
- podávaný s americkými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou
- Menu 3 Bravčová panenka na šípkovej omáčke (pôvod mäsa: Španielsko) bezlepkové 7 150/180 g
- 6,90 €
- podávaná s pučenými zemiakmi
- Menu 4 Domáce penne s drveným tuniakom, grilovanou cuketou a paradajkovou omáčkou bezmäsité 1,4,9 320 g
- 6,90 €
- TIP ŠÉFKUCHÁRA A TIP PIZZIARA
- Tip šefkuchára Grilovaná bravčová sviečkovica, (pôvod mäsa: Španielsko)
- podávaná na tekvicovom pyré so šafránovou omáčkou a zelenou špargľou bezlepkové 7 150/180 g
- 12,90 €
- Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie.
- Tip pizziara Pizza Pollo Crema 1,7 400 g
- 8,90 €
- so smotanou, mozzarellou, cheddarom, kuracím mäsom a sušenými paradajkami
Daily Menu:
- Polievka MLIEČNA PÓROVÁ POLIEVKA 7,9 0,33 l
- 1,50 €
- so zemiakmi vegetariánske
- Menu 1 PIZZA MARGHERITA S PESTOM Vegetariánske 1,7,8 400 g
- s drvenými paradajkami mozzarellou a domácim pestom
- Menu 2 PEČENÁ KRKOVIČKA (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) 1,3,7 150/180
- 6,50 €
- podávaná so šúľanciami s kyslou kapustou
- Menu 3 PAPARDELLE S ČERVENOU CIBUĽOU, Bezmäsité 1,3,7 320 g
- 6,50 €
- hokkaido tekvicou, hráškom, smotanou, rucolou posypané strúhaným parmezánom
Notice:
- Vážení zákazníci,
- na základe nových opatrení dočasne pozastavujeme výdaj a odvoz jedla z Andiamo Pizza Prešov v Maxe. Kvalitné a chutné jedlá si však môžete naďalej objednať na donášku z Andiamo Pizza Eperia na čísle ☎️ 0905 044 000.
OBEDOVÉ MENU Hotel Polo Restaurant Karpatská 18/A, Prešov
Polievka samostatne 1,60 €
Hlavné jedlo bez polievky 5,40 €
Celé menu (polievka + hlavné jedlo) 5,90 €
Polievka samostatne 1,60 €
Hlavné jedlo bez polievky 5,40 €
Celé menu (polievka + hlavné jedlo) 5,90 €
Daily Menu:
- 0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)
- 1,60 €
- 0,33 l Francúzska cibuľová s opraženým chlebom a syrom (1,7,9)
- 1,60 €
- 1. 250g/120g Žandárske halušky v syrovo-smotanovej omáčke, kurací steak (1,3,7,9)
- 5,40 €
- 2. 150g/200g Chilli con carne, ryža (1,7,9)
- 5,40 €
- 3. 150g/200g/50g Zeleninové fašírky, varené zemiaky, bylinkový dressing (1,3,7,9)
- 5,40 €
- 4. 180g/200g/80g Pstruh preliaty maslom s praženými mandľovými lupienkami,
- varené zemiaky, šalátik (4,7,8,9)
- 9,99 €
Daily Menu:
- Polievka MLIEČNA PÓROVÁ POLIEVKA 7,9 0,33 l
- 1,50 €
- so zemiakmi vegetariánske
- Menu 1 PIZZA MARGHERITA S PESTOM Vegetariánske 1,7,8 400 g
- s drvenými paradajkami mozzarellou a domácim pestom
- Menu 2 PEČENÁ KRKOVIČKA (PÔVOD MÄSA: ŠPANIELSKO ) 1,3,7 150/180
- 6,50 €
- podávaná so šúľanciami s kyslou kapustou
- Menu 3 PAPARDELLE S ČERVENOU CIBUĽOU, Bezmäsité 1,3,7 320 g
- 6,50 €
- hokkaido tekvicou, hráškom, smotanou, rucolou posypané strúhaným parmezánom
Daily Menu:
- Polievka Fazuľová so zeleninou 9 0,33 l
- 1,50 €
- Menu 1 Pizza Študentská 1,3,7 400 g
- 6,90 €
- s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou, paprikou a vajíčkom
- Menu 2 Chicken wrap so zeleninou (pôvod mäsa: Slovensko) 1,3,7 150/180/30 g
- 6,90 €
- podávaný s americkými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou
- Menu 3 Bravčová panenka na šípkovej omáčke (pôvod mäsa: Španielsko) bezlepkové 7 150/180 g
- 6,90 €
- podávaná s pučenými zemiakmi
- Menu 4 Domáce penne s drveným tuniakom, grilovanou cuketou a paradajkovou omáčkou bezmäsité 1,4,9 320 g
- 6,90 €
- TIP ŠÉFKUCHÁRA A TIP PIZZIARA
- Tip šefkuchára Grilovaná bravčová sviečkovica, (pôvod mäsa: Španielsko)
- podávaná na tekvicovom pyré so šafránovou omáčkou a zelenou špargľou bezlepkové 7 150/180 g
- 12,90 €
- Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie.
- Tip pizziara Pizza Pollo Crema 1,7 400 g
- 8,90 €
- so smotanou, mozzarellou, cheddarom, kuracím mäsom a sušenými paradajkami
Magazine
Read more
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021