- Home
- Daily Menu
- Daily Menu Prešov, Sekčov
Daily Menu:
view more...
- Polievka
- Fazuľová s údeným
- 1,7 0,33 l
- 1,50 €
- Menu 1
- Pizza Sole,
- 1,7 400 g
- 5,10 €
- s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a kukuricou
- Menu 2
- Kuracia pečeň
- 1,3,7,10 150/90/90 g
- 5,40 €
- podávaná s dusenou ryžou a zemiakovými hranolkami, uhorkový šalát
- Menu 3
- Bravčová panenka na ďatľovej omáčke s koňakom, (pôvod mäsa: Španielsko)
- 7 150/180 g
- 5,40 €
- podávaná s dusenou ryžou
- Menu 4
- Domáce cestoviny alla Norma
- 1,7 320 g
- 5,40 €
- s kuracími rezančekmi, šunkou, slaninou, olivami a pomodoro omáčkou
- TIP ŠÉFKUCHÁRA
- Steak z bravčovej panenky, (pôvod mäsa: Španielsko)
- 7 150/180 g
- 9,90 €
- podávaný na hlivovom ragú so zemiakovou tortičkou a slaninovým chipsom
- Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie.
Notice:
- Vážení zákazníci,
- na základe nových opatrení dočasne pozastavujeme výdaj a odvoz jedla z Andiamo Pizza Prešov v Maxe. Kvalitné a chutné jedlá si však môžete naďalej objednať na donášku z Andiamo Pizza Eperia na čísle ☎️ 0905 044 000.
Notice:
- Reštaurácia je kvôli súčasnej epidemiologickej situácii do odvolania zatvorená.
- Ďakujeme za pochopenie.
Daily Menu:
- Polievka
- 0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)
- 1,50 €
- 0,33 l Hrachová so slaninkou, 30g chlieb (1,7,9,12)
- 1,50 €
- Hlavné jedlá
- 1. 120g/220g Kurací perkelt, kolienka (1,3,7,9)
- 4,80 €
- 2. 120g/200g/80g Vyprážaný bravčový rezeň v cestíčku z čierneho piva, zemiaková kaša, domáca čalamáda (1,3,7,9)
- 4,80 €
- 3. 350g Domáci čokoládový ryžový nákyp (3,7)
- 4,80 €
- 4. 200g/200g Fitness kurací steak v chilli-medovej marináde, basmati ryža, ozdobený poľníčkom a grilovanou paradajkou (1,7,9)
- 7,99 €
Daily Menu:
view more...
- Polievka
- Fazuľová s údeným
- 1,7 0,33 l
- 1,50 €
- Menu 1
- Pizza Sole,
- 1,7 400 g
- 5,10 €
- s drvenými paradajkami, mozzarellou, dusenou šunkou a kukuricou
- Menu 2
- Kuracia pečeň
- 1,3,7,10 150/90/90 g
- 5,40 €
- podávaná s dusenou ryžou a zemiakovými hranolkami, uhorkový šalát
- Menu 3
- Bravčová panenka na ďatľovej omáčke s koňakom, (pôvod mäsa: Španielsko)
- 7 150/180 g
- 5,40 €
- podávaná s dusenou ryžou
- Menu 4
- Domáce cestoviny alla Norma
- 1,7 320 g
- 5,40 €
- s kuracími rezančekmi, šunkou, slaninou, olivami a pomodoro omáčkou
- TIP ŠÉFKUCHÁRA
- Steak z bravčovej panenky, (pôvod mäsa: Španielsko)
- 7 150/180 g
- 9,90 €
- podávaný na hlivovom ragú so zemiakovou tortičkou a slaninovým chipsom
- Čakacia doba na prípravu Business menu je do 20 min. Ďakujeme za porozumenie.
Magazine
Read more
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021
Slnko skryté v jedle
Anna Tamajková
25.10.2021
Pohľadanie na duši (recept)
Anna Tamajková
04.05.2021