- Domov
- Denné menu
- Denné menu Košice, Nad Jazerom - Krásna
Denné menu:
- Menu 1: Bratislavské bravčové stehno // 150/250g, bratislavské bravčové stehno, halušky + Polievka: Slepačí vývar s mäsom a cestovinou 0,33l (1,00 €) / Hráškový krém s krutónmi a slaninou 0,33l (1,00 €)
- 6,10 €
- Menu 2: Bravčová živánka na plechu // 450/150g, bravčová živánka na plechu, čalamáda + Polievka: Slepačí vývar s mäsom a cestovinou 0,33l (1,00 €) / Hráškový krém s krutónmi a slaninou 0,33l (1,00 €)
- 5,90 €
- Menu 3: Zapekaný kurací plátok/šunka, cibuľa, syr/ // 150/250g, zapekaný kurací plátok/šunka, cibuľa, syr/, dusená ryža + Polievka: Slepačí vývar s mäsom a cestovinou 0,33l (1,00 €) / Hráškový krém s krutónmi a slaninou 0,33l (1,00 €)
- 5,80 €
- Menu 4: Grilovaný Encián s dijonskym dipom // 110/250/75g, grilovaný Encián s dijonskym dipom, varené zemiaky s maslom, zeleninová obloha + Polievka: Slepačí vývar s mäsom a cestovinou 0,33l (1,00 €) / Hráškový krém s krutónmi a slaninou 0,33l (1,00 €)
- 5,60 €
- Menu 5: Bravčový steak s kapiovou omáčkou // 150/100/100g, bravčový steak s kapiovou omáčkou, dusená ryža, pečené zemiaky + Polievka: Slepačí vývar s mäsom a cestovinou 0,33l (1,00 €) / Hráškový krém s krutónmi a slaninou 0,33l (1,00 €)
- 6,50 €
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021