- Domov
- Denné menu
- Denné menu Košice, Západ
Denné menu:
- polievka: 0,33 l Paradajková polievka
- polievka: 0,33 l Slepačí vývar s cestovinou
- MENU 1: 150/220 g Kuracia sviečková, knedle
- 6,10 €
- MENU 2: 150/220 g Šošovicový prívarok, bravčový perkelt, chlieb
- 6,10 €
- MENU 3: 150/220 g Grilovaný encián, hranolky, brusnicová omáčka
- 6,10 €
- Extra menu1: 150/220 g Vyprážaný bravč. rezeň, zemiaky, šalát /bez polievky
- 7,30 €
- Extra menu2: 150/220 g Vyprážaný syr (so šunkou), hranolky, tat. om. /bez. pol.
- 7,30 €
Denné menu:
- Kurací vývar s cestovinou a zeleninou (1,3,7,9) - v cene obedového menu
- Šampiňónový krém s krutónmi (1,3,7)
- 1,50 €
- 1. 150/200g Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým šalátom (1,3,7)
- 7,50 €
- 2. 360g Tortila plnená kuracím mäsom, čerstvou zeleninou a dresingom z kyslej smotany,
- ½ hranolky (1,3,7) 7,50€ 3. 320g Ryžový nákyp s marhuľami (1,3,7)
- 7,50 €
- 5. 150/250g Marinovaný tuniak s ratatouille zeleninou (4,7)
- 10,90 €
- Ponuka stáleho obedového menu
- 1. 120/200/60g Vyprážaný syr s hranolkami, tatárska omáčka (1,3,7)
- 9,50 €
- 2. 120/200/60g Grilovaný encián s varenými zemiakmi, dip (7)
- 9,50 €
- 3. 375g Pizza podľa
- 9,50 €
- 4. 130/200/60g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, sweet chilli omáčka (1,3,7)
- 10,50 €
Magazín
Čítať viac
Brigadeiro (traditional Brazilian sweets)
Simone Komatsu
04.01.2023
Kúzlo gaštanov (recept)
Anna Tamajková
01.11.2022
Anxiety and food
Simone Komatsu
23.05.2022
Čím sa živí láska (recept)
Anna Tamajková
12.04.2022
A nech je lepší, ako ten starý...
Anna Tamajková
31.12.2021