Daily Menu Žilina, Centrum

modify
Daily Menu:
POLIEVKA:
0,25 l Karfiolový krém s pažítkou 1,3,7
KLASIK
150 g | Šťavnatá bravčová sekaná prevoňaná bylinkami s omáčkou z čerstvého kôpru a varenými zemiakmi preliatými prepusteným maslom 1,3,7
LIGHT
300 g | Zelerovo - jablkový šalát Waldorf s pečeným hroznom a vlašskými orechmi, prepojený jemným jogurtovo - medovým dresingom 7,8,9,10
BUSINESS
300 g | Domáce gnocchi s výrazným dubákovým ragú a filetovanými kačacímí prsiami 1,3,7
DEZERT:
Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8
Daily Menu:
0,25l Krémová polievka zo zelených fazuliek so syrom
0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou 3,9
150/150 g Teľací perkelt s domácimi haluškami1,3,7 –
6,90 €
150/120 g Pečená bravčová krkovička s kyslou kapustou a domácou knedľou 1,3,7,10 –
5,50 €
300 g Farfalle s kuracím mäsom, hubami a parmezánom 3,7 –
5,20 €
300 g Zelerovo-jablkový šalát s marinovanými kuracími stehnami a toastom1,3,7,9,10
5,20 €
Daily Menu:
POLIEVKA č.1: 0,33l Hrstková polievka, 2ks chlieb
č.2: 0,33l Slepačí vývar s rezancami
DENNÉ MENU č.1: 120g Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka /obs. 1/
Č.2: 120g Mexický guľáš, dusená ryža, /obs.1/
č.3: 350g Hrachová kaša, údené mäso, 2ks chlieb /obs. 1/
č.4: 300g Zeleninový tanier, obrátený bravčový rezeň
Daily Menu:
Polievka:
Paradajková polievka s bazalkovým pestom 0,25 (1,7)
Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 0,25 (1,3,9)
Hlavné jedlo:
1. Kačacie stehno s karamelizovanou červenou kapustou a knedľou, lokša 1ks 7,50 € 250/450 (1,7)
Bravčové medajlónky z panenky s fazuľkou a
slaninou, ryža, hranolky 7,00 € 130/400 (1,7)
Kurací steak špikovaný syrom Niva, zemiakový
gratin 6,50 € 150/400 (1,7)
Hubové rizoto Arborio 5,50 € 350 (1,7)
Listový šalát s lososovými kroketami, francúzsky
dressing,bruschetta 5,50 € 350 (1,3,7)
Dezert: podľa dennej ponuky
Týždenné menu:
1. Steak z lososa s holandskou omáčkou a baby zemiakmi s maslom 9,50 € 150/400 (1,3,4,7)
view more...